Sesi Menandatangani MOU Jaringan Kerjasama di antara KMKPh & PPD Maran

14 Mac 2023 (Selasa) Jam 2.30 petang

Majlis telah dihadiri 7 orang pegawai dr PPD Maran yg diketua oleh Ketua Pegawai Pendidikan Daerah, En. Ariffin bin Hj Ab. Rahman. MOU ini adalah untuk berkongsi kepakaran yang ada di antara KMKPh dan PPD Maran. Perjanjian ini adalah diharapkan  dapat memberi manfaat bersama dalam usaha meningkatkan kompetensi pensyarah dan guru serta dalam membentuk kemenjadian murid berdasarkan Falsafah Pendidikan Kebangsaan.

Majlis telah dihadiri 7 orang pegawai dr PPD Maran yg diketua oleh Ketua Pegawai Pendidikan Daerah, En. Ariffin bin Hj Ab. Rahman. MOU ini adalah untuk berkongsi kepakaran yang ada di antara KMKPh dan PPD Maran. Perjanjian ini adalah diharapkan  dapat memberi manfaat bersama dalam usaha meningkatkan kompetensi pensyarah dan guru serta dalam membentuk kemenjadian murid berdasarjan falsafah pendidikan kebangsaan.